14/02/2017

GPS ontvangt klanten in AFAS-stadion

GPS en AFAS Software zijn al een hele tijd perfect op elkaar ingespeeld. Ze gaan in teamverband de uitdagingen aan en weten zo bij organisaties te scoren. Zoals dat hoort als goede ploegmaats, komen ze ook naast het veld prima overeen. Daarom mocht het Genkse GPS onlangs met een aantal klanten op bezoek gaan bij AFAS in Mechelen.

Lees meer

21/12/2016

GPS krijgt make-over!

Zoals u van GPS mag verwachten zijn wij steeds op zoek naar manieren om de klanttevredenheid te verhogen. Zo worden sinds vorig jaar projecten aan één van onze zelfsturende teams toevertrouwd zodat we u van start tot oplevering optimaal kunnen ondersteunen.

Lees meer

19/06/2013

Massale opkomst voor nieuwe eSuite!

Op donderdag 23 en vrijdag 31 mei werd eSuite®, de langverwachte opvolger van onze Employee Self Service module GPS-Net, aan klanten en prospects voorgesteld. Maar liefst 150 geïnteresseerden waren getuige van deze productlancering.

Lees meer

20/06/2012

GPS: 25 jaar!

Wist u dat… GPS van start is gegaan als verkoper van de allereerste pc’s die IBM op de markt bracht? Precies 25 jaar geleden is het dat Roger Lambie, die toen nog bij Essec werkte, de stap naar een eigen zaak durfde zetten.

Lees meer