Alle integraties

Tijdregistratie met CLB Group

Bespaar tijd en geld met je loonadministratie

Vereenvoudig je loonadministratie

Om een juiste loonberekening van sociaal secretariaat CLB Group te verkrijgen, bezorg je hen een overzicht van alle prestaties en afwezigheden. Je spendeert dus elke maand opnieuw veel tijd aan de loonadministratie. Logisch ook, want het personeel correct verlonen is één van jouw topprioriteiten. Echter met tijdregistratie software kan dit een pak eenvoudiger en efficiënter.

Logo CLB Sociaal Secretariaat

Automatische berekening van de prestaties

De werktijd registraties die het personeel maakt, worden realtime door de tijdregistratie software verwerkt. De berekening is steeds op maat van je noden en wensen. Alle berekende prestaties zijn nadien automatisch gekoppeld aan de juiste looncode van sociaal secretariaat CLB.

Kalender met afwezigheden

Ook het verlof door ziekte, klein verlet, vakantie,… bezorg je gemakkelijk aan sociaal secretariaat CLB via tijdregistratie software. De afwezigheden die je toekent of die een medewerker zelf aanvraagt, staan in de kalender. Uiteraard automatisch gekoppeld aan de correcte looncode van CLB.

Verstuurd in enkele kliks

De prestaties en afwezigheden in de tijdregistratie worden nooit realtime bezorgd aan sociaal secretariaat CLB. Pas van zodra je de nodige controles en aanpassingen uitgevoerd hebt, stuur je de data in enkele kliks door.

CLB Sociaal Secretariaat

CLB zorgt voor jouw loonadministratie, van aanwerving tot uitdiensttreding. Geen zorgen meer over de inschrijving van medewerkers of de opmaak van de contracten. CLB denkt graag met je mee om tot gerichte oplossingen te komen. Daarnaast heb je 24/7 toegang tot een online klantenzone met tal van mogelijkheden. Je mag rekenen op een snelle en persoonlijke begeleiding, transparante tarieven, flexibiliteit en specialisaties per loongroep – zodat je steeds correct geïnformeerd wordt. CLB Sociaal Secretariaat is onderdeel van CLB Group.

Logo CLB Sociaal Secretariaat