Alle integraties

Tijdregistratie met Group S

Verminder je loonadministratie en stress bij elke verloning

Loonadministratie zonder zorgen

Het is jouw verantwoordelijkheid om elke maand een overzicht van alle prestaties en afwezigheden aan sociaal secretariaat Group S te bezorgen. Een correcte verloning is topprioriteit en daarom spendeer je hier heel wat tijd aan. Wil je echter meer efficiëntie en minder kopzorgen? Maak dan gebruik van tijdregistratie software. Deze ontziet je van de administratieve rompslomp.

Optimaliseer je HR-administratie

GPS helpt jou op weg naar een zorgeloze verloning. Onze software verzamelt alle noodzakelijke data voor de payroll.  Jouw medewerkers registreren eenvoudig hun werkuren en afwezigheden via tijdregistratie. Automatisch worden de prestaties berekend, die we ook nog eens koppelen aan de juiste looncode van sociaal secretariaat Group S.  WinWin!

Eenvoudig afwezigheidsbeheer

Vakantie, ziekte, vaccinatieverlof… er zijn diverse redenen voor een afwezigheid. Een heel kluwen voor de personeelsdienst om te beheren! Dankzij een tijdregistratiesysteem registreer je alle afwezigheden en koppel je ze automatisch aan de looncodes van sociaal secretariaat Group S.

Maximale efficiëntie

De controle van de prestaties gebeurt in een snel tempo dankzij het ‘Management by exception”-principe.  Eens alles correct staat, stuur je deze, samen met de afwezigheden én gekoppeld aan de juiste looncode eenvoudig door naar Group S. Foutloos en efficiënt, elke maand opnieuw.

Sociaal Secretariaat Group S

Als sociaal secretariaat is Group S de dagelijkse partner van 20 000 werkgevers bij hun loon- en personeelsadministratie. Aangezien elke onderneming uniek is, kiest Group S voor een gepersonaliseerde aanpak. Met een persoonlijke payroll advisor die vlot bereikbaar is en proactief meedenkt, krijgt elke onderneming begeleiding en advies op maat. In totaal zijn bij Group S 700 medewerkers aan de slag in 21 kantoren. Naast het sociaal secretariaat heeft Group S ook een sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen.