Alle integraties

Tijdregistratie met Liantis

Bespaar tijd en geld met je loonadministratie

Meer efficiëntie voor je loonadministratie

Elke maand bezorg je de prestaties en afwezigheden van je personeel aan Liantis sociaal secretariaat om van hen een correcte loonberekening terug te krijgen. Een essentieel en tijdrovend  proces waarin snel foutjes sluipen wanneer je geen gebruikmaakt van de juiste tools. Tijdregistratie-software biedt de oplossing voor jou! Met als resultaat meer efficiëntie voor je loonadministratie.

Logo Liantis

Prestaties berekend in 1-2-3

De geregistreerde werkuren worden realtime door het tijdregistratiesysteem verwerkt. De berekening is uiteraard steeds op maat van je noden en wensen. De berekende prestaties zijn nadien automatisch gekoppeld aan de juiste looncode van Liantis sociaal secretariaat en kan je raadplegen in heldere overzichten per persoon of per groep.

Behoud het overzicht van de afwezigheden

Afwezigheden die je geeft of die een medewerker zelf aanvraagt, staan in de kalender. Uiteraard automatisch gekoppeld aan de correcte looncode van Liantis. Iedereen met de juiste rechten kan ze eenvoudige online of in de app raadplegen.  Ziekte, klein verlet, vakantie, snipperdag…  Alles is geregistreerd en staat klaar om snel doorgestuurd te worden naar Liantis.

Data verstuurd in enkele kliks

Prestaties en afwezigheden uit de tijdregistratie worden nooit realtime bezorgd aan Liantis sociaal secretariaat. Dit geeft je de mogelijkheid om de data nog te wijzigen of aan te vullen. Daarnaast kies je ook zelf welke data je doorgeeft.  Doordat alles reeds gekoppeld is aan de juiste looncode van Liantis, verloopt de overdracht in slechts enkele kliks.

Efficiënt beheer van personeelsdossiers

De integratie met Liantis sociaal secretariaat gaat verder dan enkel de loonadministratie. Ze start al bij de creatie van een nieuw personeelslid. Door de koppeling is Liantis hiervan automatisch op de hoogte en kunnen ze de noodzakelijke Dimona-aangifte doen. Daarnaast worden ook de  signalitieke gegevens van je personeel gesynchroniseerd. Zo beheer je eenvoudig, snel en dus efficiënt alle personeelsdossiers.

Liantis Sociaal Secretariaat

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij hen vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een hr- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen ze zowel digitaal als op een van hun 60 locaties in België. Zo zorgt Liantis ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken.

Logo Liantis