Alle integraties

Tijdregistratie met Prato

Minder loonadministratie en foutloze verloning van je personeel

Efficiëntie voor je loonadministratie

Een correcte verloning van je medewerkers is topprioriteit. Daarom bezorg je maandelijks alle prestaties en afwezigheden aan je sociaal secretariaat Prato. Echter wanneer je geen gebruik maakt van de juiste tools, dan is dit een tijdrovend proces. Bovendien ook zeer gevoelig voor fouten. Kortom allesbehalve efficiënt. Gelukkig biedt tijdregistratie software de oplossing voor jou.

Verlies geen tijd met prestatieberekeningen

De werktijden van je medewerkers worden via computer, smartphone of tikklok opgeslagen. Dankzij flexibel in te stellen regels in de tijdregistratie software, worden ze automatisch verwerkt tot prestaties. Voor jouw gemak direct gekoppeld aan de juiste looncodes van sociaal secretariaat Prato.

Behoud het overzicht over afwezigheden

Naast prestaties bezorg je ook afwezigheden zoals ziekte, klein verlet, vakantie, ouderschapsverlof… aan je sociaal secretariaat Prato. Dankzij een overzichtelijke kalender behoud je het overzicht. Door de integratie is elke afwezigheid ook automatisch gekoppeld aan de juiste looncode.

Verstuur verloningsdata in een handomdraai

De prestaties en de afwezigheden uit de tijdregistratie stuur je in enkele kliks naar sociaal secretariaat Prato. Wanneer? Dat kies je zelf. Zo heb je de mogelijkheid om een manuele aanpassing of een laatste check te doen.

Sociaal Secretariaat Prato

Prato is een volwaardig loonsecretariaat. In de eerste plaats kan je vertrouwen op een tijdig en correct betaald loon met zo weinig mogelijk administratie voor jou. Prato is een dienstverlener die met je meedenkt en advies geeft over sociaal-juridische thema’s zoals uitdienstberekeningen, bruto-netto simulaties en cafetariaplannen. Bij Prato ben je geen nummer, want persoonlijk contact maakt de samenwerking zo veel beter.