Alle integraties

Tijdregistratie met Securex

Bespaar tijd en geld met je loonadministratie

Snelle en foutloze loonadministratie

Het is een heel karwei om elke maand de juiste prestaties en afwezigheden te bezorgen aan sociaal secretariaat Securex. Daarnaast is ook een foutje snel gemaakt wanneer je alles nog manueel doet. Gelukkig zijn er verschillende tools die je kunnen helpen bij de loonadministratie. Een correcte verloning is namelijk een topprioriteit waar je je geen fouten kan veroorloven.

Kant-en-klare prestaties

De werktijden van je medewerkers vormen de basis voor de verloning. Echter met enkel de start- en eindtijden ben je niets. Je hebt berekende prestaties nodig. Onze tijdregistratie software berekent automatisch de correcte werkuren en koppelt ze aan de juiste looncode van Securex.

Overzichtelijke kalender met afwezigheden

Ziekte, klein verlet, vakantie, ouderschapsverlof… zijn slechts enkele voorbeelden van afwezigheden. Ook deze zijn essentieel  voor een correcte verloning. Door de integratie met sociaal secretariaat Securex wordt elke afwezigheid automatisch gekoppeld aan de juiste looncode.

In enkele kliks verstuurd naar Securex

Prestaties en afwezigheden uit de tijdregistratie software worden nooit rechtstreeks verstuurd naar sociaal secretariaat Securex. Dit geeft je de optie om aanpassingen of een extra controle te doen. Alle data is reeds gekoppeld aan de juiste looncode, hierdoor verloopt alles in enkele kliks.

Sociaal Secretariaat Securex

Securex is de partner voor starters en ervaren zelfstandigen of kmo’s, maar ook voor grote bedrijven en openbare instellingen. Ze hebben alles in huis voor een geïntegreerd HR-beleid met diensten op het vlak van ontwikkeling en uitbouw van de eigen zaak voor ondernemers, personeelsadministratie en loonberekening, preventie en welzijn van werknemers, talentontwikkeling en inkomensverzekeringen. Bij Securex hebben ze alles onder één dak.