Efficiënt jouw medewerkers beheren

Creëer en beheer jouw medewerkers in een handomdraai.

Digitaal personeelsdossier

Het digitale personeelsdossier in het tijdregistratiesysteem bevat een schat aan informatie. Zo kan je er onder andere persoonsgegevens, toegangsrechten, contractinformatie en competenties in terugvinden. Aanpassingen maak je in slechts enkele kliks doordat we de gebruiksvriendelijkheid van onze applicaties hoog in het vaandel dragen.

Individueel werkrooster

Om een correcte berekening van de werktijd te maken, krijgt elke werknemer een werkrooster toegekend. Om tijd te besparen, kies je steeds uit een aantal vooraf gemaakte roosters. Indien nodig, kan je dat rooster nog individueel aanpassen om perfect aan te sluiten op de behoeften van de medewerker.

Autorisaties per medewerker of team

De privacy van jouw medewerkers is belangrijk. Hun gegevens zullen daarom afgeschermd worden op basis van autorisaties. Deze autorisaties ken je eenvoudig toe per medewerker of voor een groep van medewerkers.

Importeer & groepeer je werknemers

Om efficiënt alle werknemers te beheren, dien je ze eerst te importeren of één-voor-één aan te maken in de software. Nadien creëer je verschillende groepen waarin je jouw medewerkers verdeelt. Dit is het organogram van jouw organisatie. Hierop kan je in de tijdregistratie en bijhorende HR- rapportage eenvoudig filteren. Daarnaast is het organogram ook essentieel voor het beheer door leidinggevenden.

Meer weten?

Jouw medewerkers efficiënt beheren kan eenvoudig met ons tijdregistratiesysteem. Maar tijdregistratie biedt meer voordelen. Benieuwd?