Urenregistratie brengt inzicht en controle in de werkuren en afwezigheden van uw medewerkers. Daarnaast faciliteert een efficiënte urenregistratie nieuwe werkvormen zoals tijd-voor-tijd of telewerken. En tenslotte vereenvoudigt Emprova urenregistratiesoftware tal van processen voor een efficiënte personeelsadministratie.

De objectieve registratie van werkuren en afwezigheden is zeer eenvoudig met Emprova en biedt uw organisatie tal van voordelen.

Een complexe administratie is een groot struikelblok binnen organisaties. Het verhindert een vlotte communicatie waardoor eenvoudige processen toch veel tijd in beslag nemen.

Met de Employee en Management Self Service digitaliseert u tal van HR-processen en communiceert u efficiënt met alle medewerkers.

Emprova maakt gebruikt van een potente rekenmotor voor alle prestatieberekeningen. Deze motor kan echter nog voor veel meer ingezet worden.

  • Maaltijdcheques
  • Bradford factor
  • Arbeidsduurvermindering
  • Opleidingsdagen
  • Fietsvergoedingen
  • Maatwerk. Daag ons uit!

Afhankelijk van de aanwezige IT-infrastructuur kan u kiezen voor een On-Premise of Cloud installatie van de Emprova software. GPS zal nu én in de toekomst beide opties ondersteunen.

 

Met onze Cloud oplossing bent u totaal ontzorgd. U beschikt steeds over de laatste versie en u moet zich geen zorgen maken over back-ups of beveiliging. Heeft u toch een probleem? Dan helpt onze helpdesk u kosteloos uit de nood.

 

Heeft u een up-to-date server in huis? Dan staat niets een On-Premise installatie in de weg. De licenties koopt u éénmalig aan en blijven uw eigendom. Dankzij een onderhoudscontract krijgt u gratis updates en kan u steeds beroep doen op onze helpdesk.

Nog niet overtuigd?

Meer dan 1000 bedrijven en 250.000 gebruikers ervaren dagelijks de voordelen van onze intuïtieve en krachtige tijdregistratie software.

Naadloze integraties die de administratie vereenvoudigen: Om de administratieve romplomp te vereenvoudigen integreert Emprova tijdregistratie software met tal van externe applicaties. Zo kan u gemakkelijk data importeren en exporteren naar uw sociaal secretariaat, interimkantoor of andere software. Hiervoor zijn er verschillende standaardintegraties en  een API beschikbaar.