. . .

. . .

Dankzij de integratie met Acerta hoeft u aan het einde van de maand alle prestaties niet over te typen. Alle uren kunnen met één klik op de knop rechtstreeks vanuit onze software worden geïmporteerd bij Acerta.

MEER INFO

. . .

. . .

Dankzij de integratie met Afas kan u snel en veilig persoonsgevens overdragen vanuit Afas naar de Emprova software van GPS.

MEER INFO

. . .

. . .

Dankzij de integratie met Asap hoeft u aan het einde van de maand alle prestaties niet over te typen. Alle uren kunnen met één klik op de knop rechtstreeks vanuit onze software worden geïmporteerd bij Asap.

MEER INFO

. . .

. . .

Dankzij de integratie met Attentia hoeft u aan het einde van de maand alle prestaties niet over te typen. Alle uren kunnen met één klik op de knop rechtstreeks vanuit onze software worden geïmporteerd bij Attentia.

MEER INFO

. . .

. . .

Dankzij de integratie met Cevi hoeft u aan het einde van de maand alle prestaties niet over te typen. Alle uren kunnen met één klik op de knop rechtstreeks vanuit onze software worden geïmporteerd bij Cevi.

MEER INFO

. . .

. . .

Dankzij de integratie met Cipal Schaubroeck hoeft u aan het einde van de maand alle prestaties niet over te typen. Alle uren kunnen met één klik op de knop rechtstreeks vanuit onze software worden geïmporteerd bij Cipal Schaubroeck.

MEER INFO

. . .

. . .

Dankzij de integratie met CLB hoeft u aan het einde van de maand alle prestaties niet over te typen. Alle uren kunnen met één klik op de knop rechtstreeks vanuit onze software worden geïmporteerd bij CLB.

MEER INFO

. . .

. . .

Dankzij de integratie met Easypay hoeft u aan het einde van de maand alle prestaties niet over te typen. Alle uren kunnen met één klik op de knop rechtstreeks vanuit onze software worden geïmporteerd bij Easypay.

MEER INFO

. . .

. . .

Dankzij de koppeling met GeoDynamics kunnen de registraties uit het Track & Trace systeem Intellitracer geïmporteerd worden in Emprova-Time voor verdere verwerking.

MEER INFO

. . .

. . .

Dankzij de integratie met Group S hoeft u aan het einde van de maand alle prestaties niet over te typen. Alle uren kunnen met één klik op de knop rechtstreeks vanuit onze software worden geïmporteerd bij Group S.

MEER INFO

. . .

. . .

GPS is erkend dienstverlener van de kmo-portefeuille. Hierdoor krijgen ondernemers financiële steun bij de aankoop van opleiding en adviesdiensten van GPS.

MEER INFO

. . .

. . .

Dankzij de integratie met Liantis hoeft u aan het einde van de maand alle prestaties niet over te typen. Alle uren kunnen met één klik op de knop rechtstreeks vanuit onze software worden geïmporteerd bij Liantis.

MEER INFO

. . .

. . .

De Emprova software van GPS functioneert in een Microsoft besturingssysteem. Hierdoor zijn we silver partner.

MEER INFO

. . .

. . .

Dankzij de integratie met Partena hoeft u aan het einde van de maand alle prestaties niet over te typen. Alle uren kunnen met één klik op de knop rechtstreeks vanuit onze software worden geïmporteerd bij Partena.

MEER INFO

. . .

. . .

Paxton is onze leverancier voor elektronische toegangscontrole (online en offline) en deurintercomsystemen. In het Emprova softwarepakket is Net2 van Paxton geïntegreerd, waardoor u gemakkelijk individuele toegangsrechten kan verlenen aan uw werknemers.

MEER INFO

. . .

. . .

Dankzij de integratie met Prato hoeft u aan het einde van de maand alle prestaties niet over te typen. Alle uren kunnen met één klik op de knop rechtstreeks vanuit onze software worden geïmporteerd bij Prato.

MEER INFO

. . .

. . .

De Emprova software van GPS maakt gebruikt van een Progress database voor de verwerking van de data.

MEER INFO

. . .

. . .

Dankzij de integratie met Raet hoeft u aan het einde van de maand alle prestaties niet over te typen. Alle uren kunnen met één klik op de knop rechtstreeks vanuit onze software worden geïmporteerd bij Raet.

MEER INFO

. . .

. . .

Dankzij de integratie met Salar hoeft u aan het einde van de maand alle prestaties niet over te typen. Alle uren kunnen met één klik op de knop rechtstreeks vanuit onze software worden geïmporteerd bij Salar.

MEER INFO

. . .

. . .

Dankzij de integratie met SD Worx hoeft u aan het einde van de maand alle prestaties niet over te typen. Alle uren kunnen met één klik op de knop rechtstreeks vanuit onze software worden geïmporteerd bij SD Worx.

MEER INFO

. . .

. . .

Dankzij de integratie met Securex hoeft u aan het einde van de maand alle prestaties niet over te typen. Alle uren kunnen met één klik op de knop rechtstreeks vanuit onze software worden geïmporteerd bij Securex.

MEER INFO

. . .

. . .

Dankzij de integratie met SSN hoeft u aan het einde van de maand alle prestaties niet over te typen. Alle uren kunnen met één klik op de knop rechtstreeks vanuit onze software worden geïmporteerd bij SNN.

MEER INFO

. . .

. . .

Zucchetti Axess levert tijdregistratieterminals aan GPS. Hun gamma is uitgebreid en omvat zowel robuuste basic tikklokken als ook luxe design modellen, desgewenst ook met biometrie.

MEER INFO