Emprova-Plan | Functieplanning

Om op hoog niveau mee te spelen, moet uw team compleet zijn. Met de juiste man of vrouw op de juiste stoel. Met de module functieplanning van Emprova-Plan kan u personeelsplanningen opstellen die niet alleen rekening houden met bezettingsaantallen maar ook met vaardigheden van elke werknemer. Via een behoeftecontrole krijgt u zicht op een mogelijke onder- of overbezetting per ploeg, periode of afdeling. Zo garandeert Emprova-Plan u een optimale inzet van uw medewerkers. Dankzij een eenvoudige en logische opbouw is Emprova-Plan inzetbaar in elke sector en kan iedereen het elektronisch plannen snel aanleren.

De voordelen van personeelsplanning software

  1. De software bewaakt de noodzakelijke personeelsbezetting van een dienst, afdeling of machine
  2. Per medewerker kunnen vaardigheden en voorkeuren ingesteld worden, kwestie van the right man in the right place
  3. De planner kan op een flexibele manier de planning bijsturen ten voordele van de continuïteit van belangrijke bedrijfsprocessen 
  4. Door de integratie met onze tijdregistratie module heeft de planner steeds zicht op de prestatiesaldi en afwezigheden van zijn medewerkers

Eénmalig aankopen of maandelijks huren (SaaS)? 

Dat kiest u zelf want de Emprova software voor planning is beschikbaar in de eigen omgeving en in de Cloud (SaaS). Dit incl.tijdregistratie reeds vanaf 105 euro/maand! Vraag nu uw offerte aan.

Referenties

Benieuwd naar onze diensten voor o.a. Plopsaland, Febelco, Carglass, Aviko, DELA of Genk? Lees er meer over op onze referentiepagina.