Deel deze referentie met een vriend(in)

Sinds 1977 is Organi gespecialiseerd in sectorspecifieke totaaloplossingen (software, hardware én diensten) voor kmo’s die groei en efficiëntie nastreven. De focus ligt op het automatiseren van bedrijfsprocessen binnen 4 marktsegmenten: gerechtsdeurwaarders, accountantskantoren, handelsbedrijven en logistieke dienstverleners. De implementatie is afgerond, hoog tijd dus om de afgelopen maanden te evalueren.

Benieuwd naar de reactie van de klant? Lees hier meer...

“Het DNA van GPS ligt perfect in lijn met het onze waardoor er direct een goede connectie ontstond”, steekt Pieter Vandenbulcke van wal. “Beide zijn we een H2H bedrijf (Human 2 Human) waar mensen centraal staan en waar software een echte hefboom geeft!

Organi had enkele zaken vooropgesteld waaraan de nieuwe tijdregistratiesoftware zeker moest voldoen, zijnde: (1) transparantie bieden naar de medewerkers toe, (2) alle HR-processen organiseren vanuit één pakket, (3) meer autonomie voor de medewerkers bieden waarop toch een vorm van controle mogelijk is (management by exception) en (4) alles gekleed in een intuïtief en modern jasje voor een eenvoudig dagelijks gebruik. “Alle verwachtingen werden ingevuld en zelfs overtroffen”, volgens Pieter Vandenbulcke.

Er is gekozen voor Emprova-Time waarin alle geregistreerde uren en afwezigheden verwerkt worden. Dit liet Organi toe om glijtijd en thuiswerk volgens de regels van de wet te organiseren voor zijn medewerkers. Deze hebben overigens altijd een overzicht van hun prestaties en aanvragen bij de hand, want ook de self service en de smartphone-app zijn geïmplementeerd.

“Het Emprova softwarepakket kent verschillende voordelen ten opzichte van onze oude tools”, zegt Pieter Vandenbulcke. “De tijdregistratie van aan- en afwezigheden is tot op de seconde correct waardoor ook de verloning probleemloos verloopt. Dit dankzij een koppeling met ons sociaal secretariaat Acerta. Tenslotte is de software geschreven in Progress hetgeen ook de programmeertaal is die we zelf gebruiken.”

GPS maakt zijn rol als HR navigator volledig waar. Naast de implementatie van het Emprova softwarepakket biedt GPS ook ondersteuning om de structuur en het HR-beleid van Organi bij te stellen waar nodig. “GPS heeft de kennis, de ervaring en de contacten om onze organisatie naar een hoger niveau te tillen. Hetgeen zowel onze organisatie als onze medewerkers ten goede komt. Een extra reden waarom we voor GPS gekozen hebben”, besluit Pieter Vandenbulcke. 

Terug