Deel deze referentie met een vriend(in)

VcE² bvba opgericht door Eddy Vanceer vormt het ontbrekende verlengstuk bij en voor hun klanten in de afdelingen engineering en constructie. Daarbij richt VCE² zich vooral op Electrical & Instrumentation engineering, commissioning van regeltechnische installaties en project engineering. Ze kunnen beroep doen op een jarenlange ervaring in voornamelijk de farmaceutische en petrochemische sector.

Benieuwd naar de reactie van de klant? Lees hier meer...

“We kwamen met GPS in contact omdat we bij onze vorige tijdregistratieleverancier tegen een probleem aanliepen”, vertelt Eddy Vanceer. “We wilden graag een Cloud-oplossing voor tijdregistratie met een automatische Checkin@Work aangifte. En dit kon enkel met de Emprova tijdregistratiesoftware van GPS”, weet Eddy Vanceer.

Omdat de werknemers van VcE² steeds bij de klant aan het werk zijn is er gekozen om ook de app Emprova-Mobile te installeren. Hierdoor kan er snel en makkelijk op elke locatie geregistreerd worden. Dat men deze locatie ook steeds kan oproepen is een bijkomend voordeel waardoor de nacalculatie en facturering een pak vlotter verloopt. “Momenteel wachten we nog op de implementatie van het softwarepakket”, zegt Eddy Vanceer. “Tot nu toe is alles echter zeer vlot verlopen en we hebben er alle vertrouwen in dat dit ook in de toekomst zo zal gaan”, besluit Eddy Vanceer.

Terug