Tijd registreren in Emprova

Werken uw medewerkers op een vaste locatie, op verschillende locaties of beide? Wilt u alleen het aantal werkuren per dag registreren of ook een opsplitsing per order/klant/project bijhouden? De Emprova software laat u toe om via verschillende kanalen tijd te registreren. Steeds op maat van uw onderneming en alle medewerkers.

1. Prikklok / Tikklok / Registratieterminal

 

We beschikken over een ruim aanbod van prikklokken voor tijdregistratie. Dankzij betrouwbare technologie en een robuust design zijn onze prikklokken een zeer duurzame oplossing voor uw onderneming. U er op rekenen dat er nooit registraties verloren zullen gaan, zelfs niet wanneer de elektriciteit uitvalt. Standaard kan iedere medewerker via een persoonlijke Mifare badge uren registreren. Optioneel kan dat zelfs via een vingerafdruk of persoonlijke codes. Hiervoor koppelen we een biometrische lezer, een barcode of een QR-code lezer aan de prikklok. Alle registraties komen automatisch in Emprova-Time, en desgewenst in Emprova-Job terecht voor de verdere verwerking door de personeelsdienst.

Prikklok tijdregistratie GPS nv

2. App voor smartphones of tablets (iOS & Android)

 

Emprova-Mobile is de app voor vlotte online én offline tijdregistraties via je smartphone en tablet. Hiermee registreert u overal in en uit met slechts enkele kliks. Bijkomend voordeel van de app is het vastleggen van de locatie bij elke registratie. Zo heeft u steeds een overzicht van alle werk gerelateerde verplaatsingen van uw medewerkers. Tenslotte garandeert de app u ook geen verlies van registraties. Alle offline acties worden namelijk tijdelijk in de app bijgehouden tot er gesynchroniseerd is met Emprova-Time en Emprova-Job waar de verdere verwerking van uren plaatsvindt.

Emprova-Mobile | De app voor tijdregistratie

3. Self service via de internetbrowser

 
Indien uw medewerkers enkel een computer ter beschikking hebben, dan kan u hen ook laten registreren door middel van de virtuele klok in Emprova-Self Service. Deze is in iedere internetbrowser, zonder speciale installatie en vanop elke locatie te openen door uw medewerkers. Alle door hen gemaakte registraties komen vervolgens automatisch in Emprova-Time en desgewenst in Emprova-Job terecht voor de verdere verwerking door de personeelsdienst. Emprova-Self Service

4. Softclock via de internetbrowser

 

Emprova-Softclock is de oplossing om snel en voordelig meerdere medewerkers te laten registreren. Deze online module is via de internetbrowser te gebruiken en heeft alle functionaliteiten van een traditionele prikklok in huis. Eénmaal de softclock geconfigureerd is, kan deze onbeperkt en zonder speciale installatie op elke computer of tablet gebruikt worden. Kwestie van efficiënt om te gaan met de beschikbare middelen. Alle registraties komen automatisch in Emprova-Time, en desgewenst in Emprova-Job, terecht voor de verdere verwerking door de personeelsdienst.

Emprova-Softclock | Maak van elke pc een prikklok

5. Inbellen via telefoon

 
Indien een beperkt aantal medewerkers op verschillende locaties werken, is het budgettair niet altijd mogelijk op elke plaats een prikklok te voorzien. Met Emprova-Voice gebeurt de aanwezigheidsregistratie via een vaste of mobiele telefoon. De module is eveneens prima geschikt om mobiele medewerkers te laten aan- en afmelden vanop iedere bezochte plaats. Door een speciale voice-computer aan te sluiten op de bestaande telefooncentrale is dit systeem eenvoudig en snel te integreren.

Referenties

Benieuwd naar onze diensten voor o.a. Plopsaland, Febelco, Carglass, Aviko, DELA of Genk? Lees er meer over op onze referentiepagina.