• Controle over wie, waar en wanneer
  Je creëert toegangsrechten voor groepen of individuele gebruikers.

 • Up-to-date evacuatielijst
  In geval van nood is er een overzicht van wie er zich in je gebouwen bevindt.

 • Nooit meer sloten vervangen
  Bij misbruik blokkeer je alleen de badge van de persoon in kwestie.

 • Integratie met inbraak- en brandcentrale
  Deactivering van het alarm, 'open' sturing bij brand,...

Onze badges zijn leverbaar met meerdere technologieën, gaande van de courante Proximity tot Mifare DESfire. Daarnaast zijn er ook combi badges verkrijgbaar waardoor je in fases kan overschakelen naar een hoger beveiligingsniveau. Alle badges zijn gemaakt uit een sterke epoxy. Hierdoor zijn ze slank van formaat en bieden ze een lange levensduur.

Ook aan de hand van een lichaamskenmerk kan je je medewerkers toegang tot je gebouwen en terreinen verschaffen. De vingerafdruk is technisch de meest ontwikkelde en daardoor ook de populairste. Maar andere technologieën zoals gezichtsherkenning of irisscan winnen snel terrein.

De smartphone is een persoonlijk toestel en tevens extra beveiligd door een code, vingerafdruk of gezichtsherkenning. Hierdoor is de smartphone ook geschikt voor toegangscontrole. Via de Bluetooth Low Energy technologie verschijnen alle deuren en poorten rondom je in de app. Van zodra je de rechten hebt, kan je ze openen en sluiten met één click.

Keuze uit het ruimste toegangscontrole aanbod van de Benelux

Al meer dan 20 jaar is GPS premium partner van Paxton, de marktleider voor toegangscontrole oplossingen. Hierdoor kan je kiezen uit het ruimste toegangscontrole aanbod van de Benelux. Dit steeds met de laatste nieuwe technologie en aan de beste prijs.

Ontdek onze prijzen

Badgelezers
Deur intercoms
Badges
Deurklinken en sloten
Bluetooth Low Energy lezers
Codeklavieren
Deurcontrollers
Drukknoppen

Onze toegangscontrole oplossingen kunnen standalone functioneren, maar het grootste voordeel haal je uit een integratie met andere GPS software. Op deze manier beheer je alle data centraal en werk je vanuit één visuele interface.

 

De gemeente Houthalen-Helchteren voor hun NAC voor de combinatie tijdregistratie, toegangscontrole en camerabewaking.

Bekijk de case

Nog niet overtuigd?

Meer dan 1000 bedrijven en 250.000 gebruikers ervaren dagelijks de voordelen van onze intuïtieve toegangscontrole oplossingen.