Onze missie

Wij zorgen ervoor dat er steeds meer tijd, ruimte en aandacht ontstaat voor hetgeen er echt toe doet, het werkgeluk van de medewerker. Dit doen we door administratie te laten verdampen met gebruiksvriendelijke en performante software die jullie HR-processen automatiseert.

Onze merkbeloftes

De eerste belofte is dat we onklopbaar zijn in de vertaling van uw cao, anders werkt één iemand van elke afdeling 1 dag mee in uw bedrijf. Als tweede belofte halen wij onze afgesproken go-live datum, anders worden de prestaties na go-live niet gefactureerd. Als derde belofte bieden wij de beste service desk, Bij het niet nakomen van onze SLA en een gemiddelde beoordeling van minder dan 4/5, bieden wij voor al uw hoofdgebruikers een halve dag opleiding aan in ons Experience Center.

Ons parcours

Sinds de oprichting in 1987 hebben we tal van hoogtepunten mogen ervaren. En met ons team creëren we er nog elke dag nieuwe.

1989

Pionier in digitale tijdregistratie

De commercialisering van de PC was de start voor digitale tijdregistratie in grote en kleine organisaties.

2000

Employee Self Service – 1ste in de markt

Om medewerkers te informeren over prestaties, verlof en planning. En vooral om HRM processen te digitaliseren en automatiseren.

2008

Integratie van personeelsplanning

Dankzij de integratie met tijdregistratie en een uitgebreide controle functie is het mogelijk om snel een correcte personeelsplanning op te stellen.

2016

Android en iOS app – 1ste in de markt

De klassieke PC verliest snel aan terrein en maakt plaats voor tablets en smartphones. Een app is daarom onmisbaar geworden.

2020

Cloud / Web / UX

Meer en meer kiezen organisaties voor Cloud. Daarom bouwen we onze software om naar full-webapplicaties. We zetten daarbij volop in op User Experience zodat iedereen er vlot mee aan de slag kan.

GPS tijdregistratie

Onze teams

Altijd in functie van de klant

GPS streeft naar een optimale klantenbeleving met onze producten, als ook door onze diensten. Om deze doelstelling waar te maken hebben we enkele jaren geleden onze organisatie gekanteld en verschillende operationele teams opgericht. Vandaag telt GPS een 50-tal gedreven en hoog opgeleide medewerkers verdeeld over 6 teams. Elk team heeft zijn eigen verantwoordelijkheden om zo de algemene doelstelling waar te maken.

Angry Nerds
Dream Team
Il Primo Piano
Mighty Ducks
Road Runners
Techie Tribe