Tijdregistratie

Wat is tijdregistratie?

Onze oplossing in 5 stappen

Tijdregistratie brengt inzicht en controle in de prestaties en afwezigheden van je medewerkers. Daarnaast faciliteert tijdregistratie wendbaar en werkbaar werk door flexibele uurroosters, telewerk,… Tenslotte vereenvoudigt tijdregistratiesoftware processen voor een efficiënte loonadministratie.

Gratis demo Download brochure

De voordelen van tijdregistratie

Dankzij tijdregistratie registreer en verwerk je op een objectieve manier alle prestaties en afwezigheden.

Of je nu kiest voor een installatie in de Cloud (SaaS) of op de eigen server, de voordelen van onze tijdregistratie software blijven dezelfde.

Telewerk / Thuiswerk

Door COVID-19 is telewerk / thuiswerk vandaag de norm. Echter veel organisaties kunnen dit niet faciliteren met behoud van controle over de prestaties. Tijdregistratie biedt de oplossing.

Opvolging & controle

De werktijd van het personeel is kostbaar. Het is dus essentieel dat je steeds de controle hebt over het aantal werkuren, overuren, verlofdagen,....

Tijdwinst

Digitale tijdregistratie automatiseert tijdrovende en repetitieve processen. De tijd die je hiermee wint kan je investeren in meer strategische HR taken.

Gemoedsrust

De verloning van het personeel is een complexe taak. Met tijdregistratiesoftware verklein je de kans op fouten tot het minimum. Zo ben je gerust, elke maand opnieuw.

Glijdende of vaste uren

De één begint liever vroeg, de ander wat later. Tijdregistratie faciliteert ieders werkregime - glijdend, vast of ploegen - en jij behoudt het overzicht.

Transparantie

Door inzicht te bieden in de prestaties en afwezigheden vermijd je elke discussie. WIE en WAT iemand mag zien, dat bepaal je uiteraard zelf.

Vereenvoudig HRM-processen en personeelsadministratie

Meer efficiëntie

Een complexe personeelsadministratie is een groot struikelblok binnen organisaties. Het verhindert een vlotte communicatie waardoor eenvoudige processen toch veel tijd in beslag nemen.

Een Employee en Management Self Service zijn standaard in onze tijdregistratie software. Hiermee automatiseer je tal van HRM-processen, vereenvoudig je de personeelsadministratie en communiceer je digitaal met alle medewerkers. Allemaal gericht op meer efficiëntie.

Wil je ook meer efficiëntie op vlak van HRM-processen en personeelsadministratie?

Download onze 5 tips

Tijdregistratie, de basis voor de verloning

Foutloos, dus zorgeloos
Prestaties en afwezigheden zijn de basis voor de correcte verloning van je medewerkers. Dankzij tijdregistratie kan je deze data eenvoudig registreren en foutloos verwerken tot essentiële verloningsdata. Deze stuur je vervolgens vanuit onze tijdregistratie software naar je sociaal secretariaat, uiteraard automatisch gekoppeld aan de juiste looncode.

Onze rekenmotor is de krachtigste van alle tijdregistratie software

Gedaan met manuele berekeningen

Onze tijdregistratiesoftware maakt gebruikt van een sterke rekenmotor voor de prestatieberekeningen. Deze rekenmotor is universeel opgebouwd zodat deze zowel eenvoudige als complexe berekeningen moeiteloos aankan.

  • Maaltijdcheques
  • Bradford factor
  • Arbeidsduurvermindering (ADV)
  • Opleidingsdagen
  • Fietsvergoedingen
  • Maatwerk. Daag ons uit!
Nog niet overtuigd?

Meer dan 1.000 organisaties en 250.000 gebruikers ervaren dagelijks de voordelen van onze intuïtieve en krachtige tijdregistratie software.

Checklist tijdregistratie

Waarmee rekening houden bij de keuze voor de juiste tijdregistratie oplossing?