Tijdregistratie brengt inzicht en controle in de prestaties en afwezigheden van je medewerkers. Daarnaast faciliteert tijdregistratie wendbaar en werkbaar werk door flexibele uurroosters, telewerk,… Tenslotte vereenvoudigt tijdregistratiesoftware processen voor een efficiënte loonadministratie.

Dankzij tijdregistratie registreer je op een objectieve manier alle prestaties en afwezigheden. Het is zeer eenvoudig en biedt tal van voordelen.

Een complexe loonadministratie is een groot struikelblok binnen organisaties. Het verhindert een vlotte communicatie waardoor eenvoudige processen toch veel tijd in beslag nemen.

Een Employee en Management Self Service zijn inbegrepen in onze tijdregistratie software zijn. Hiermee automatiseer je tal van HRM-processen, vereenvoudig je de loonadministratie en communiceer je digitaal met alle medewerkers. Allemaal gericht op meer efficiëntie.

 

Wil je ook meer efficiëntie voor je tijdregistratie, loonadministratie en HRM-processen?

Vraag je GRATIS DEMO aan of bekijk onze 5 tips

Onze tijdregistratiesoftware maakt gebruikt van een sterke rekenmotor voor de prestatieberekeningen. Deze rekenmotor is universeel opgebouwd zodat deze zowel eenvoudige als complexe berekeningen moeiteloos aankan.

  • Maaltijdcheques
  • Bradford factor
  • Arbeidsduurvermindering (ADV)
  • Opleidingsdagen
  • Fietsvergoedingen
  • Maatwerk. Daag ons uit!

Tijdregistratie software kan On-Premise of in de Cloud geïnstalleerd worden. Dit afhankelijk van de IT-infrastructuur waarover je beschikt. GPS zal nu én in de toekomst beide opties ondersteunen.

 

Met tijdregistratie in de cloud ben je totaal ontzorgd. Je beschikt steeds over de laatste versie en je moet je geen zorgen maken over back-ups of beveiliging. Heb je toch een probleem? Dan helpt onze helpdesk je kosteloos uit de nood.

 

Heb je een up-to-date server in huis? Dan kan de tijdregistratie software ook On-Premise geïnstalleerd worden. De licenties koop je éénmalig aan en blijven je eigendom. Via het onderhoudscontract krijg je alle updates en kan je steeds beroep doen op onze helpdesk.

Nog niet overtuigd?

Meer dan 1.000 bedrijven en 250.000 gebruikers ervaren dagelijks de voordelen van onze intuïtieve en krachtige tijdregistratie software.

Om de administratieve romplomp te vereenvoudigen integreert onze tijdregistratie software met tal van externe applicaties. Zo kan je gemakkelijk data importeren en exporteren naar je sociaal secretariaat, interimkantoor of andere HR software.

Bekijk alle integraties