Tijdregistratie brengt inzicht en controle in de prestaties en afwezigheden van je medewerkers. Daarnaast faciliteert tijdregistratie wendbaar en werkbaar werk door flexibele uurroosters, telewerk,… Tenslotte vereenvoudigt tijdregistratiesoftware processen voor een efficiënte loonadministratie.

Dankzij tijdregistratie registreer en verwerk je op een objectieve manier alle prestaties en afwezigheden.

Of je nu kiest voor een installatie in de Cloud (SaaS) of op de eigen server, de voordelen van onze tijdregistratie software blijven dezelfde.

Een complexe personeelsadministratie is een groot struikelblok binnen organisaties. Het verhindert een vlotte communicatie waardoor eenvoudige processen toch veel tijd in beslag nemen.

Een Employee en Management Self Service zijn standaard in onze tijdregistratie software. Hiermee automatiseer je tal van HRM-processen, vereenvoudig je de personeelsadministratie en communiceer je digitaal met alle medewerkers. Allemaal gericht op meer efficiëntie.

Prestaties en afwezigheden zijn de basis voor de correcte verloning van je medewerkers. Dankzij tijdregistratie kan je deze data eenvoudig registreren en foutloos verwerken tot essentiële verloningsdata. Deze stuur je vervolgens vanuit onze tijdregistratie software naar je sociaal secretariaat, uiteraard automatisch gekoppeld aan de juiste looncode.

Onze tijdregistratiesoftware maakt gebruikt van een sterke rekenmotor voor de prestatieberekeningen. Deze rekenmotor is universeel opgebouwd zodat deze zowel eenvoudige als complexe berekeningen moeiteloos aankan.

  • Maaltijdcheques
  • Bradford factor
  • Arbeidsduurvermindering (ADV)
  • Opleidingsdagen
  • Fietsvergoedingen
  • Maatwerk. Daag ons uit!
Om de administratieve rompslomp te vereenvoudigen integreert onze tijdregistratie software met tal van externe applicaties. Zo kan je gemakkelijk data importeren en exporteren naar je sociaal secretariaat, interimkantoor of andere HR software.
Nog niet overtuigd?

Meer dan 1.000 organisaties en 250.000 gebruikers ervaren dagelijks de voordelen van onze intuïtieve en krachtige tijdregistratie software.