Alle opleidingen en events Opleiding

Rapportage – Niet tevreden, geld terug!

19/10/2023 Online Hele dag

Wil je data uit de tijdregistratie, personeelsplanning of toegangscontrole in een mooi rapport weergeven? In deze opleiding leren we je hoe je dat efficiënt doet door middel van de Rapportenconsole en Process Management Console.

De opleiding start met de Rapportenconsole, hiermee maak je rapporten in pdf. Nadien komt de Proces Management Console aan bod. Met deze module maak je complexere rapporten die in Excel weergegeven worden.
We lichten uitgebreid alle mogelijkheden toe en lichten de volledige module toe, van aanmaak tot uitvoer.

Zoals al onze andere opleidingen is ook de opleiding Rapportering een combinatie van theorie en praktijk. Deze gaat steeds online (via Microsoft Teams) door waardoor je rapporten rechtstreeks in je eigen omgeving kan aanmaken. Je hebt ook de mogelijkheid om aangemaakte rapporten te laten controleren door onze consultant.

Deze opleiding is geschikt voor kerngebruikers die minstens Emprova v7.4 en enige voorkennis van onze software bezitten. De opleiding start om 9u30 en het einde is voorzien rond 15u30.

Prijs   495,00 EUR*/persoon – Niet tevreden? Geld terug!**

 

* Via de KMO portefeuille krijgt u tot 30% korting op de opleiding met vermelding thema Digitalisering-Software of Personeelsmanagement-Personeelsplanning.
** Niet tevreden van onze opleiding? Krijg tot 14 dagen na de opleiding je geld terug.

Rapportage – Niet tevreden, geld terug!

Inschrijven

Verkies je een opleiding op maat en ter plaatse?

Onze consultants komen naar je toe