Alle nieuwsberichten

2021 start met het versterken van ons team

Op GPS gaan we 2021 in met enkele nieuwe collega’s. Om onze ambitieuze doelstellingen te behalen was er namelijk versterking van het team nodig. Daarom namen we maar liefst 3 extra consultants en 1 extra support officer aan. We stellen ze kort persoonlijk aan je voor

2021 start met het versterken van ons team

Inez Nelis (29 j) is van opleiding een orthopedagoge, maar hierin is ze nooit professioneel actief geweest. Haar carrière bracht haar onverwacht in de IT wereld waar ze al snel het IT-virus te pakken kreeg. Dit heeft haar gemotiveerd om een bijkomende opleiding ‘programmeren’ te volgen om nadien op GPS terecht te komen.

Stefano Castro (28j) was al van kleins af aan het aanspreekpunt in de familie voor alle IT-gerelateerde problemen. Logischerwijs volgde hij dan ook de opleiding netwerkbeheerder. Hij was al enkele jaren tewerkgesteld binnen de IT-branche maar was opzoek naar een nieuwe uitdaging en die vond hij bij ons.

Dirk Geuens (48j) is reeds vele jaren actief geweest als IT consultant. Een job op zijn lijf geschreven gezien hij het fijn vindt om probleemoplossend te denken en nauw in contact te staan met klanten. Toch was er nood aan een nieuwe uitdaging, maar dan dichterbij huis. En laat ons net die behoefte vervullen.

 Wouter Sels (22j) start zijn professionele carrière bij GPS na het succesvol afronden van de opleiding toegepaste informatica aan de UCLL. Waar hij afzwaaide met de nodige bagage aan kennis die hij meteen kan toepassen in zijn functie als consultant.

 

Momenteel worden onze nieuwe collega’s onder de vleugels genomen van ons ervaren team bij hun on-boardingtraject. Tijdens deze opleidingsfase worden ze regelmatig op proef gesteld om de theorie om te zetten in de praktijk. Zo worden ze klaargestoomd tot een volwaardig teamlid en zijn ze klaar voor deze nieuwe uitdaging.

Wij zijn zeer verheugd om 2021 vliegend van start te gaan met 4 nieuwe collega’s, die niet enkel bijdragen aan het bereiken van onze doelstellingen, maar ook onze GPS familie uitbreiden! Tevens zijn we nog steeds op zoek naar enkele andere profielen om de GPS familie te doen groeien. Kijk daarom zeker eens naar onze vacatures.