Alle nieuwsberichten

GPS boost zijn sociale media

In deze digitale wereld wil GPS meer aanwezig zijn op sociale media. Om ons te ondersteunen met dit project hebben wij beroep gedaan op stagiair Ivan, hij gaat ons de komende 3 maanden hierbij helpen. Lees hieronder verder hoe wij dit samen gaan aanpakken.

GPS boost zijn sociale media

We willen ons doel realiseren door middel van een sterke content strategie, waardoor we je wekelijks up-to-date houden van onze recente ontwikkelingen.
Ten tweede zorgen we voor de uitbreiding van onze online community zodat we nog meer interactie creëren met jou.
En ten slotte zullen onze oplossingen voor tijdregistratie, personeelsplanning en beveiliging meer te zien zijn op sociale media door middel van originele advertenties.

Om ons hierbij een handje toe te steken schakelen we marketing student Ivan in. Hij gaat ons met zijn frisse ideeën, die hij net heeft opgepikt van de schoolbanken van de UCLL, enorm kunnen helpen.

Ivan heeft voor GPS gekozen omdat hij de gezellige en familiale werksfeer binnen dit dynamisch familiebedrijf wou ervaren.
Zijn doel is dat GPS het nog beter zal doen in de toekomst door middel van hun extra digitale aanwezigheid.

Bent u benieuwd naar wat voor content Ivan ons gaat leveren? Vergeet ons dan zeker niet te volgen op Facebook en LinkedIn!

Meer gerelateerde nieuwsberichten