Alle nieuwsberichten

GPS Fever Meter: Houd Corona buiten je organisatie

Nu er een tweede Corona golf heerst in ons land, is het extra van belang om je organisatie nog beter te beschermen tegen het Coronavirus en de mogelijke gevolgen ervan. Je wilt namelijk niet verplicht de deuren sluiten vanwege een Corona-uitbraak.

GPS Fever Meter: Houd Corona buiten je organisatie

Afstand houden, regelmatig de handen ontsmetten of een mondmasker dragen zijn goede preventieve maatregelen. Maar wat als een reeds besmette medewerker toch gewoon komt werken? Het is daarom van belang om ook het meest voorkomende symptoom van het Coronavirus te monitoren: KOORTS

Veel organisaties doen vandaag niet aan structurele temperatuurcontrole bij hun medewerkers. De reden? Het vergt veel manuren of een dure installatie. Ook wij werden hiermee geconfronteerd en zochten dus naar een voordelige, efficiënte oplossing. Vermits we geen kant-en-klare oplossing vonden, hebben we er zelf maar één ontwikkeld.

Met de GPS Fever Meter filter je eenvoudig, snel en zonder tussenkomst van HR de mogelijk Corona-besmette medewerkers eruit. Hoe? De GPS Fever Meter meet vóór elke tijdregistratie aan de tikklok de temperatuur van de medewerker. Indien de gemeten lichaamstemperatuur binnen de marge valt, dan kan de medewerker normaal registreren. Echter wanneer de temperatuur te hoog of te laag blijkt te zijn, dan zal registreren niet lukken en dient de medewerker naar de personeelsdienst te gaan.

Je verliest dus geen tijd aan een globale controle waardoor je die tijd kan investeren in een grondige controle van enkel de afwijkende medewerkers. En doordat er geen persoonlijke gegevens gekoppeld worden aan de gemeten temperatuur, is deze oplossing bovendien ook volledig in orde met de GDPR.

Heb je vragen over de GPS Fever Meter of wens je een offerte te ontvangen? Neem dan snel contact op met je vertrouwde accountmanager of via dit contactformulier.