Alle nieuwsberichten

Navigators on the rise: maak kennis met onze 6 nieuwe consultants

Sinds juni 2023 verwelkomt GPS 6 nieuwe Nederlandstalige consultants die klaar staan om klanten opleidingen te geven, te programmeren en hun vragen te beantwoorden. In Genk versterken Tim Lemmens, Sander Vanvelk, Sander Geunes het team, terwijl Louis Vormezeele, Yentl Dehullu en Glenn Verstraete zich aansluiten in ons kantoor in Kortrijk. Elke Navigator streeft continu naar groei in zijn vakgebied, geniet van het oplossen van problemen en hecht waarde aan het klantencontact. Buiten de werktijd vinden Sander Geunes en Glenn Verstraete rust op het voetbalveld. Tim geniet van Formule 1, terwijl Louis Vormezeele en Sander Vanvelk ontspannen door te gamen samen met vrienden.

Navigators on the rise: maak kennis met onze 6 nieuwe consultants

Hoe maken onze consultants het verschil?

Yentl Dehullu: Als eerste moet je als consultant goed kunnen luisteren. Als je niet luistert naar de klant, dan kan je niet het juiste antwoord geven. Je moet het probleem eerst goed begrijpen, zodat je de juiste hulp kunt bieden. Daarbij moet je beschikken over een probleemoplossend denkvermogen. Als je goed geluisterd hebt naar het probleem, dan kan je richten op de juiste oplossing. Daarnaast maak je écht een verschil als je een teamspeler bent. Soms stoot je tegen een probleem aan waarvan je de oplossing niet meteen weet. Je kunt op zulke momenten terecht bij jouw collega’s.   

Glenn Verstraete: Ten eerste moet je als consultant sociaal zijn, omdat er veel klantencontact is.  Aangezien wij tijdregistratie, planning en toegangscontrole aanbieden aan bedrijven, moet je ook vaardig zijn met een computer. Als een klant vragen heeft, dan duik je in de software.  Ten laatste is het belangrijk om geduldig te zijn. Je moet heel duidelijk de software kunnen uitleggen aan de klant zodat die het helemaal begrijpt.

Beperkte aanbieding

Wens je een fysieke opleiding op maat van jouw organisatie? Contacteer ons vóór 30 november 2023 en geniet van een tijdelijke korting op onze opleidingen.

Neem contact op

Hoe zag de weg naar GPS eruit?

Glenn Verstraete: In het eerste middelbaar wist ik al dat ik wilde programmeren. Het was dus ook geen verrassing dat ik Toegepaste Informatica ging studeren op de Hogeschool Vives in Kortrijk. Na het behalen van mijn diploma heb ik twee jaar als programmeur gewerkt bij Your Mind Our Work in Roeselare. Daar was ik verantwoordelijk voor de back-end van webshops. Ik deed dat heel graag, maar ik miste het sociaal contact. Bij GPS is er de ideale combinatie: klantencontact én IT.

Yentl Dehullu: Sinds kleins af aan was ik geïnteresseerd in economie, waardoor ik besloot om Handelswetenschappen te studeren met de afstudeerrichting Finance. In mijn opleiding heb ik een stage gedaan bij Belfius, waarna ik daar 5 jaar heb gewerkt als beleggingsadviseur en als Business Banker. Na mijn eerste gesprek met GPS kreeg ik onmiddellijk een goed gevoel en was ik overtuigd om te beginnen. De combinatie van HR, programmeren en klantencontact vind ik ideaal!

Sander Geunes: Ik heb een master Meertalige Communicatie behaald aan de KU Leuven. Daarna heb ik een tijdje gewerkt op de communicatiedienst van het Jessa Ziekenhuis. Door iedere dag te werken aan de nieuwe website, ontwikkelde mijn interesse voor IT zich verder. Dus besloot ik om in september 2022 een opleiding Frontend Development te volgen op de T2-campus in Genk. In februari 2023 studeerde ik af en werd ik benaderd om bij GPS te komen werken.

Sander Vanvelk: In het middelbaar studeerde ik informatica en dat sprak mij erg aan waardoor ik op de Hogeschool PXL in Hasselt informatica heb gestudeerd. Daarna had ik nog veel drive over om verder te studeren, dus heb ik een verkort traject marketing gevolgd. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gedaan bij PVS Stevoort, maar van jongs af aan is IT al mijn ding. Daarom paste mijn functie als consultant bij GPS écht bij mij.

Louis Vormezeele: Ik heb een certificaat Netwerkbeheer behaald, omdat IT altijd iets was dat me interesseerde. Voor ik bij GPS begon, werkte ik als recruiter bij het rekruteringsbureau Vind! De vacature voor consultant stond daar open en ik was meteen geïnteresseerd. De functieomschrijving en de bedrijfscultuur spraken mij erg aan. Het is een match made in heaven.

 Tim Lemmens: Sinds het middelbaar was ik erg geïnteresseerd in informatica en lesgeven, dus heb ik een bachelor Lager Onderwijs behaald, waarna ik 10 jaar lang heb gewerkt als leerkracht in een lagere school in Leuven. Toen heb ik gekozen om iets anders te doen en ben ik terecht gekomen als HR-consultant bij Randstad. Via LinkedIn werd de vacature als consultant bij GPS mij aangeboden. Het geven van opleidingen is echt voor mij weggelegd. 

Beperkte aanbieding

Heb je nood aan een fysieke opleiding op maat van jouw organisatie? Contacteer ons vóór 30 november 2023 en geniet van een tijdelijke korting op onze opleidingen.

Neem contact op

Meer gerelateerde nieuwsberichten