Alle nieuwsberichten

Veranderen van sociaal secretariaat?

Van sociaal secretariaat veranderen is niet eenvoudig, maar soms noodzakelijk. Is de dossierbeheerder een match? Zijn er betere tools beschikbaar of heb je nood aan een betere dienstverlening? Allemaal vragen die je jezelf kan stellen bij het veranderen van sociaal secretariaat.

Veranderen van sociaal secretariaat?

Misschien is het kostenplaatje van de nieuwe partner financieel interessanter? Door de hoge loonkost en energieprijzen is elke besparing mooi meegnomen! Een prijsvergelijking kan je heel wat besparen. Hou rekening met een vaste kost per werknemer, jaarlijkse licentie voor de software en extra kosten voor bijkomende diensten. Het is niet altijd eenvoudig om de precieze kostprijs in kaart te brengen. Vraag dus zeker een offerte op maat en meer info over welke diensten in de prijs zijn inbegrepen. Zo kan je goed vergelijken en kom je later niet voor verrassingen te staan.

In de meeste gevallen is de opzegtermijn voor een sociaal secretariaat 6 maand. Neem dus op tijd actie.

Veranderen van sociaal secretariaat wanneer je gebruik maakt van onze software?

Wij zorgen voor een soepele overdracht en integratie met de GPS-software. Alle prestaties, afwezigheden en premies worden automatisch gekoppeld aan de juiste looncode van jouw sociaal secretariaat. Deze data stuur je in enkele clicks door naar het sociaal secretariaat. Zo makkelijk.

Ontdek al onze integraties