Alle klantcases

Potteau Labo

“GPS maakt voor ons een verschil, omdat we eindelijk een heel pak administratie achter ons kunnen laten, waardoor wij nu op HR veel meer tijd vrij krijgen voor een aantal andere interessante zaken.”
– Geert Vanhuffel, HR-manager

Uitdagingen

Voordat Potteau Labo de tijdregistratie software van GPS implementeerden samen met de koppeling van hun bestaande Track-and-Trace software, zat Potteau Labo vast met hun oud tijdregistratiesysteem. Ze ervaarden tijdrovende pijnpunten: problemen bij het inlezen van data van de prikklokken, het manueel invoeren van overuren en glijtijden, alsook het verwerken van papieren verlofaanvragen. Hun bestaand systeem liet het niet toe om belangrijke HR-aspecten te automatiseren. Hierdoor was er weinig opvolging en veel administratie voor de HR en daar kon GPS door expertise snel verandering in brengen.

Medewerkers: 210
Sector: Productie
Klant sinds: 2022
Locatie: Kortrijk

Potteau Labo is de partner voor hoogkwalitatieve interieur- of laboratoriuminrichtingen. Ze zijn actief in laboratoria, musea, publieke ruimtes, hotels en de gezondheidszorg. Het MAS museum in Antwerpen? Daar zorgt Potteau Labo ervoor dat kunstwerken veilig en mooi tot hun recht komen.

GPS to the rescue

“We hebben GPS gekozen voor de reële integratie van 5 paritaire comités in één softwarepakket. Het feit dat dit voor ons dé partner was met het systeem om alles te gaan vereenvoudigen en te automatiseren. En ook belangrijk, data finaal inzichtelijk maken voor onze collega’s. De laatste stap die eigenlijk de kers op de taart is: de integratie met GeoDynamics, onze Track-and-Trace partner. Zodanig dat wij alle data van ons placement ook mooi kunnen meenemen naar de loonmotor van Group S. “
– Geert Vanhuffel, HR-manager van Potteau Labo

Meer tijd voor soft-HR

Potteau Labo nam afscheid van een heel pak administratie die zeer veel tijd in beslag nam. GPS maakt voor hun een groot verschil. De HR-medewerkers kregen veel meer tijd voor interessante zaken zoals:

  • Meer aandacht voor de medewerker
  • Meer tijd voor opleiding

Dankzij de tijdsregistratie software van GPS kan Potteau Labo het verwerken van papieren verlofaanvragen en het manueel invoeren van glijtijden en overuren achterwege laten. Ze kunnen nu meer focussen op de medewerker. Dat is waar HR écht om draait!

Ook aanzienlijk tijd besparen zoals Potteau Labo?

Demo aanvragen