> Tijdregistratie > Loonadministratie

Zorgeloze verloning dankzij een efficiënte loonadministratie

Elke maand opnieuw bezorgt onze tijdregistratie jou automatisch en foutloos de juiste gegevens voor een correcte verloning van jouw medewerkers.

Manuele berekeningen zijn voor goed verleden tijd. Ons tijdregistratiesysteem berekent foutloos en in realtime de (vaste of glijdende) werkuren, (vrijwillige) overuren en tekorten. Dankzij configureerbare rekenregels is de prestatieberekening steeds compleet én op maat van jouw noden en wensen.

Wil je ook voorgoed afscheid nemen van Excel en manuele berekeningen? Contacteer onze HR-experts voor een eerste kennismaking.

Omdat niet iedereen zijn werkuren en afwezigheden foutloos registreert via de tijd- en aanwezigheidsregistratie, zal je dit als moeten corrigeren. Gelukkig haal je snel de fouten eruit dankzij instelbare foutenfilters. Op basis van de door jouw geselecteerde filter zie je in 1 oogslag wat er dient te gebeuren. Hierdoor heb je in een handomdraai de data in beeld, gewijzigd of aangevuld.

Als HR-medewerker kan je het nog verder vergemakkelijken door een deel van de opvolging te leggen bij een leidinggevende die bv. dichter bij de operaties staat. Dankzij een intuïtief webplatform, met instelbare machtigingen, is dit voor hem/haar eenvoudig te doen zonder ongewenste acties.

Niet enkel de prestaties zijn essentieel voor een foutloze verloning, ook de afwezigheden zijn van belang. Ziekte, klein verlet, vakantie, ouderschapsverlof, onbetaalde vakantie… Er zijn tal van afwezigheden waarop een medewerker recht heeft en die je moet bijhouden. In de tijdregistratie heb je per medewerker en per groep kalenders ter beschikking waarin je alle afwezigheden op een efficiënte manier en conform de GDPR wetgeving kan bijhouden.

Tenslotte zijn premies, toeslagen en vergoedingen ook onderdeel van een correcte verloning. Je registreert deze dus best ook via de tijdregistratie. Fietsvergoedingen, thuiswerk premies, arbeidsduurvermindering (ADV) of maaltijdcheques zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden. Doordat registratie en berekening automatisch verlopen, win je opnieuw tijd!

Je beschikt dankzij onze tijdregistratie over de juiste data voor een foutloze verloning. Echter we gaan nog een stap verder om jou tijd te besparen. Ons tijdregistratiesysteem koppelt namelijk alle prestaties, afwezigheden en premies automatisch aan de juiste looncode. Het resultaat is kant-en-klare data die je in slechts enkele kliks doorstuurt naar jouw sociaal secretariaat.