> Tijdregistratie > Tools > Emprova prikklok

Emprova prikklok

De snelste en meest eenvoudige manier om de prestaties van je medewerkers te registreren

Een prikklok is thuis in elke organisatie. Of je nu de werkuren van bedienden of arbeiders wil registreren. Dankzij 20 registraties per minuut is het met voorsprong de snelste manier om werktijden te registreren. Bovendien gaat geen enkele registratie verloren dankzij een interne back-up. Zowel per badge of biometrie registreer je werktijden, kostenplaatsen, fietsvergoedingen of dienstreizen voor verdere verwerking in de Emprova tijdregistratie software.

Een kwaliteitsvolle prikklok die degelijkheid koppelt aan hoogstaande technologie en design. Naast een standaard tijdregistratie beschikt de tikklok ook over functietoetsen die te selecteren zijn via het touchscreen. Deze zijn nuttig voor dienstreis, fietsvergoeding, kostenplaats,…

De X3bio beschikt over alle voordelen van de gewone X3 en is bijkomend uitgerust met een geïntegreerde vingerafdruk lezer. Naast de badge en een code, kan men dus ook via een vingerafdruk de werktijden registreren via deze prikklok.

De nieuwste telg uit ons gamma. Dankzij zijn buitengewone prijs- kwaliteitverhouding is deze gebruiksvriendelijke tikklok uitermate geschikt voor het registreren op een productielijn, machine of vaste kostenplaats.

De X7 prikklok herken je direct dankzij zijn groot touchscreen. Hierdoor is de X7 tevens super vlot in gebruik. In een handomdraai heb je de juiste functie geselecteerd. Toepasbaar in elke omgeving, zowel portrait of landscape. Optioneel kan deze tikklok ook via Wifi connecteren met ons tijdregistratiesysteem. Een meerwaarde indien de juiste bekabeling niet aanwezig is.

De meest robuuste prikklok in het gamma van GPS. Door de combinatie van een helder display en verschillende functietoetsen is deze tikklok ook geschikt als informatie terminal. Je registreert dus niet enkel data, je kan die ook snel en eenvoudig opvragen.