Tikklokken voor tijdregistratie

Tijdregistratie via een digitale tikklok

Badge of vingerafdruk

Een digitale tikklok is de snelste en meest efficiënte manier om de werkuren van je personeel te registreren. De bijhorende software verwerkt alle registraties zodat je over een juist overzicht van prestaties en afwezigheden beschikt voor de verloning of nacalculatie.

Tot 20 registraties / minuut

De nieuwste technologie in onze tijdregistratie terminals zorgt voor een razendsnelle registratie van de werkuren door jouw personeel.

Registreer meer dan alleen werkuren

Niet alleen start en einde van de werkdag kan je registreren. Ook kostenplaatsen, fietsvergoeding of dienstreizen behoren tot te mogelijkheden.

Badge of biometrie

Je medewerkers registreren eenvoudig via een badge (mifare of proximity) of via een lichaamskenmerk (vingerafdruk of gezichtsherkenning).

Overal toepasbaar

Een tikklok is er zowel voor arbeiders als bedienden. Zo heb je de keuze uit robuuste en design tijdregistratie terminals.

Geen verloren tikkingen

Realtime verwerking van de werktijdregistraties dankzij een HTTPS connectie. Connectie verloren? Dan is er back-up door het interne geheugen.

Flexibel te koppelen

De tijdregistratie terminals zijn eenvoudig te koppelen aan externe apparaten zoals een bel, QR-code lezer, tourniquet,...

X3 is een kwaliteitsvolle tikklok die degelijkheid koppelt aan hoogstaande technologie en design. Naast een standaard tijdregistratie beschikt de tikklok ook over functietoetsen die te selecteren zijn via het touchscreen. Deze zijn nuttig voor dienstreis, fietsvergoeding, kostenplaats,…

Meest gekozen tikklok 🥇

X3bio beschikt over alle voordelen van de gewone X3 en is bijkomend uitgerust met een geïntegreerde vingerafdruk lezer. Naast de badge en een code, kan men dus ook via een vingerafdruk de werktijden registreren.

XA4 is de nieuwste telg uit ons gamma. Dankzij zijn buitengewone prijs-kwaliteitverhouding is deze gebruiksvriendelijke tijdregistratie terminal uitermate geschikt voor het registreren op een productielijn, machine of vaste kostenplaats.

X7 beschikt over een groot touchscreen waardoor het selecteren van een functietoets nog eenvoudiger is. Toepasbaar in elke omgeving, zowel portrait of landscape. Optioneel kan deze tikklok ook via Wifi connecteren met onze tijdregistratie software, Emprova. Een meerwaarde indien de juiste bekabeling niet voorzien kan worden.

SuperTrax4 (light) is de meest robuuste tijdregistratie terminal in het gamma van GPS. Door de combinatie van een helder display en verschillende functietoetsen is deze tikklok ook geschikt als informatie terminal. Je registreert dus niet enkel data, je kan die ook opvragen.

De laatste mogelijkheid om werkuren te registreren is met de virtuele tikklok. Hierbij heb je de keuze:

  1. Employee Self Service (eigen pc of smartphone app): Een medeweker kan werkuren registreren in zijn persoonlijke & beveiligde Self Service omgeving.
  2. Softclock (kiosk met pc of tablet): Een medewerker registreert zijn werkuren aan een kiosk. Hierdoor kan men optioneel ook via een badge of vingerafdruk tijdregistraties maken.

Kan je niet kiezen?

We helpen je graag verder om de meest geschikte tikklok te selecteren die matcht met jouw behoeften.