Alle referenties

Radson (Purmo group)

Zonhoven Productie

Radson (Purmo group) is een toonaangevende leverancier van duurzame verwarmings- en koelsystemen. Het bedrijf dat al werd opgericht in 1965 telt vandaag meer dan 200 werknemers. Om het personeelsbeheer en de loonadministratie te vereenvoudigen doet men sinds 2015 beroep op GPS. Aan het woord, Ludo Biets, verantwoordelijk voor HR en Payroll.

Waarom GPS?

Wij hebben destijds een grondige marktstudie georganiseerd omdat onze huidige oplossingen niet meer afgestemd waren op onze noden. GPS kwam als beste partij uit de bus vanwege 3 redenen:

  1. Hun totaaloplossing voor tijdregistratie, personeelsplanning en toegangscontrole
  2. Goede referenties
  3. Hun antwoord op onze bedrijfsspecifieke vragen

Voor ieder probleem de juiste tool

De tijdregistratie oplossingen van GPS bieden veel mogelijkheden waardoor men de loonadministratie grondig heeft kunnen vereenvoudigen. Prestaties worden automatisch verwerkt en krijgen nadien de juiste looncode mee. Hierdoor is de verloning op slechts enkele uren volledig in orde. Dit altijd zonder fout, en dus zonder zorgen.

Daarnaast worden ook de afwezigheden beheerd zonder gedoe. Hiervoor gebruiken we de Self Service die toelaat dat onze medewerkers zelf hun verlof kunnen raadplegen en aanvragen. Het desbetreffende diensthoofd handelt de aanvraag af waardoor de personeelsdienst hier niet mee belast wordt. Ook informatie over de tijdregistratie en planning kunnen onze medewerkers er gemakkelijk terugvinden omdat de tool logisch en gebruiksvriendelijk opgebouwd is.

Tijdsbesparing door centraal beheer

Het was voor ons belangrijk dat we vanuit één systeem zowel de personeelsadministratie en de toegangsrechten van een medewerker konden beheren. Voorheen werkten we namelijk met meerdere systemen hetgeen veel tijd kost en gevoelig is voor fouten. Ook voor het opstellen van de planning komt deze centrale database goed van pas.

Eén aanspreekpunt

Omdat we reeds gebruik maakten van de toegangscontrole, kozen we nadien ook voor de bezoekersregistratie van GPS. Hierdoor registreren we onze bezoekers volgens de GDPR regels en komen deze ook op de evacuatielijst te staan. Tenslotte hebben we GPS ook als partner voor de camerabewaking gekozen. Hierdoor hebben we slechts één aanspreekpunt voor meerdere van onze behoeften.

Map data ©2021
Map data ©2021

Wil je ook de voordelen ontdekken van onze oplossingen?

Contacteer ons